opblaasbare jacuzzi - spa - hottub - bubbelbad ~ Jacuzzi | HotTub | Bubbelbad

opblaasbare jacuzzi - spa - hottub - bubbelbad

Jacuzzi opblaasbaar


Je hebt ze in alle formaten: groot, rond, vierkant, dun, dik, diep, laag... Wat deze bubbelbaden wel gemeen hebben is dat ze opblaasbaar zijn. Deze trend ontstond rond 2007, waar opblaasbare jacuzzi's toen meer gevraagd werden dan hun variant het tuinzwembad.
Dit is ultrapraktisch: tijdens de zomer blaas je het geheel op, zet je het in je tuin en geniet je van de zomeravonden, met een glaasje wijn, champagne of fruitsap tussen de ontspannende bubbels. In de winter, wanneer je onmogelijk in de koude in je tuin in een jacuzzi kan zitten, dan blaas je hem op en zit je hem gewoon binnen!

De grootste opblaasbare spa heeft benaderd volgende afmetingen: 214 x 214 x 76 cm diep. Deze opblaasbare jacuzzi is ook voorzien van een afdekdeksel, afdekszeil enz. Er kunnen officieel 4 personen in en wanneer hij 80% gevuld is, zit er 1000 liter in.
Dergelijke jacuzzi's die opblaasbaar zijn, vindt u praktisch overal. Denken we maar aan ketens zoals Dreamland, maar ook in speciaalzaken en dergelijke. De prijs voor een whirlpool van dergelijke grootte bedraagt 399 EUR, maar je hebt natuurlijk ook goedkopere varianten. Gemiddeld bedraagt de prijs tussen de 350 en 500 EUR. Het leuke aan deze toestellen is het feit dat ze binnen de 10 minuten al gebruiksklaar zijn. Bovendien belooft de (na)zomer van 2011 alvast een uitstekende periode te zijn met veel zon...

Wenst u een opblaasbaar bubbelbad te kopen? Neem dan zeker even een kijkje bij Neck.be. Hieronder heb ik alvast twee prachtige exemplaren voor u verzameld die u online kunt kopen in een van de grootste webshops van het land. Indien u deze jaccuzi's koopt, dan moet u ze nergens afhalen. Ze worden tot bij u aan huis geleverd.


Te koop: opblaasbare jacuzzi (spa)


BESTWAY Lay-Z-Spa klein

Beschrijving:

In een mum van tijd kunt u deze spa installeren in uw achtertuin of op uw terras. Dit makkelijk te verplaatsen opblaasbaar bubbelbad is een must om zalig te genieten van wellness at home. Nodig uw vrienden uit, organiseer een leuke tuinparty en geniet! De Lay-Z-Spa biedt vele mogelijkheden, waaronder een digitaal controlepaneel waarmee onder andere de temperatuur, de 80 airjets en het waterfilter geregeld kunnen worden. Dit toestel komt met 2 jaar garantie! Geschikt voor 4 volwassenen - Leeftijd 14+; opblaasbare cover - Inhoud 900 liter; 2050 W - Afm.: 206 x 79 cm - 80 airjets - Temperatuur: max. 40° - Incl. snoer. Gewicht 39,2 kg

Prijs:

499 EUR bij Neck.be

Afbeelding

BESTWAY Lay-Z-Spa kleinHebt u zelf een oplaasbare jacuzzi en bent u daar tevreden van? Neem dan contact op en schrijf een beoordeling voor op deze blog!

2 reacties:

fransjansen zei

sinds kort hebben wij ook een opblaasbaar bubbelbad. Wat een super uitvinding is dat! ik geniet er met volle teugen van!

G van Gerwen zei

Ik wil ook een Jacuzzi
kopen
, maar ik weet niet goed of ik een vaste of opblaasbare jacuzzi wil. De opblaasbare is natuurlijk goedkoper maar meoet je weer wel opruimen in de winter. Lastig..lastig!