bubbelbadmat - jacuzimat ~ Jacuzzi | HotTub | Bubbelbad

bubbelbadmat - jacuzimat

Toch ook best een origineel valentijnscadeau: je geliefde verrassen met een bubbelbadmat. Ideaal voor al wie houdt van wellness. Het is nu eenmaal een feit dat wellnessarrangementen niet goedkoop zijn. Maar laat dat geen reden zijn om niet even te kunnen ontspannen in een warm bad vol bubbels. Verschillende producenten (Severin, Montiss Bath Spa) speelden hierop in en ontwikkelden een bubbelbadmat: dat is gewoon een mat die je in je bad legt in je hebt meteen je eigen jacuzzi! . Een dergelijke jacuzzimat is aan een pompje verbonden. Hierdoor produceert het relaxerende en tevens ook masserende belletjes. Vaak kan je de snelheid instellen alsook het massageniveau.

Een ideale tip om al wie een bad – maar geen bubbelbad – heeft, en toch zalig wil wegdromen in een warme masserende waterverwenner.

Waar kan je deze bubbelbadmatten aanschaffen? Wel, je vindt ze eigenlijk overal. Er zijn tal van zoekertjessites waarop advertenties staan die deze bubbelbadaccessoires verkopen. Verder ook even Googelen, er zijn genoeg producenten en winkels die deze online aanbieden…


Mijn favoriete bubbelbadmat


Hydas Thermoquell Bubbelmat

Beschrijving:

Maak van uw gewone bad een echt bubbelbad met deze zalige Thermoquell Bubbelbad mat! Veilig en voordelig te bestellen bij Drogisterij.net. Wordt verzonden naar zowel BelgiĆ« als Nederland. Deze bubbelbad mat bestaat uit een zachte textuur met zuignapjes. Hij past in iedere badkuip en is volledig oprolbaar. Cadeautip voor iemand die houdt van wellness at home!Prijs:

84,95 EUR bij Drogisterij.net


Afbeelding

Hydas Thermoquell Bubbelmat
1 reacties:

Leonoor zei

Heb dit ook overwogen, maar als je met meerdere wilt bubbelen is dit niet zo'n handige uitkomst. Ben toch blij dat ik een opblaasbare Jacuzzi heb aangeschaft, nog geen minuut spijt van gehad.