chalet en vakantiehuis met jacuzzi ~ Jacuzzi | HotTub | Bubbelbad

chalet en vakantiehuis met jacuzzi

Het is een nieuwe trend anno 2010 die zich in 2011 ook ongetwijfeld zal voortzetten. Vroeger waren het de hotels (een suite met jacuzzi) en spa-centers met jacuzzi enorm populair. Die trend is zich stilletjes aan aan het verleggen naar een nieuw fenomeen: chalets en vakantiehuizen met jacuzzi!

Misschien is het de economische crisis die dit fenomeen kan verklaren. Dure en luxueuze hotels die wellnesscentra bevatten worden opzij gelaten en men kiest voor een goedkoper alternatief. Op vakantie naar een luxueuze chalet of vakantiehuis. In een vakantiehuisje kan men zoveel als men maar wil in het bubbelbad vertoeven. Wanneer de kinderen in bed zitten kunnen de ouders in alle privacy genieten tussen de bubbels. De volgende dag kan het ganse gezien plezier beleven en plonzen in deze jacuzzi.

Als je even zoekt in Google kom je algauw wat zoekertjes met titels zoals"chalets met jacuzzi's" en "vakantiewoningen met jacuzzi". Sites zoals Kapaza en tweedehans.net hebben tal van dergelijke advertenties staan. En begrijpelijk. Ik zou het ook een meerwaarde vinden mocht ik heel even in alle rust in de Ardennen ontspannen in een fijne houten chalet die in het tuintje een jacuzzi heeft staan. In het warme water kan je dan wegdromen en ondertussen genieten van de zuivere lucht en de dennebomen en bossen...

1 reacties:

Leonoor zei

tegenwoordig verkiezen mensen steeds vaker de wat betaalbare luxe. Het is ook mogelijk tegenwoordig, met huidige technieken enzo. Je kunt ervoor kiezen om wat geld aan de kant te zetten, dan kun je voor een paar honderd euro al thuis in luxe genieten van bijvoorbeeld een opblaasbaar bubbelbad. Thuis nog meer ontspannen.