Sauna Bubbelbad ~ Jacuzzi | HotTub | Bubbelbad

Sauna Bubbelbad

Vele relax- en wellnesscenters beschikken over de combinatie sauna bubbelbad. Een uitstekende combinatie als je het mij vraagt.

Eerst liggen zweten in de sauna. Het is algemeen bekend dat een sauna heel wat voordelen let zich meebrengt inzake gezondheid. Al zwetend verlaten gifstoffen je lichaam en wordt je huid gereinigd. Soms wordt ook wel gefluisterd dat je er minder snel verkouden van wordt, je huid en spieren soepeler en beter worden en het een positieve invloed heeft op je gemoedstoestand. Deze en nog veel meer handige tips vind je op deze sauna-website.

Na zo'n heerlijk zweetbad ga je in een dompelton (vaak fris water) of neem je een douche. Vervolgens ga je lekker liggen genieten in een zalig bubbelbad. De bubbels verwennen je en je kan heerlijk wegdromen van warme oorden, zalige plaatsen of leuke momenten. Een lekker geurtje en een glaasje champagne maken het een subliem genotsmoment.

Welnesscenters en hotels met de sauna-bubbelbad combinatie hebben dus zeker een streepje voor op hun concurrenten, die vaak enkel sauna of enkel jacuzzi ter beschikking stellen.

0 reacties: