zelf jacuzzi maken ~ Jacuzzi | HotTub | Bubbelbad

zelf jacuzzi maken


Plots kwam ik op het idee: waarom niet zelf een jacuzzi maken? Ik herinner me nog vaag ooit eens een reclamefolder gezien te hebben waarin een soort mat stond. Die mat diende je in je bad te leggen en zo kon je je eigen bubbelbad nabootsen. Handig, niet?

Ik heb dan maar wat research gedaan. Blijkbaar kun je hier en daar wel een ombouwset kopen. Ik kwam er een tegen op een Belgische site maar die kostte 1995 EUR. Het ging om een volledige set met 12 airjets, een verwarmde luchtblazer, intervalregeling en nog veel meer. Niet de simpele bubbelbadmat die ik in gedachten had.

Na wat verderzoeken onder de term 'turn your bath into a jacuzzi' (je badkuip omtoveren tot een jacuzzi) kwam ik iets leukers tegen. Een Spa Bath Mat Massager met afstandsbediening. Deze dien je gewoon in je bad te leggen en hij blaast bubbels. Het toestel werkt op batterijen. Een serieus nadeel: deze bubbelmakende mat maakt nogal veel lawaai...

Indien u echt opzoek bent naar een bubbelbadmat dan dient u best eens langs te gaan bij een badkamer of jacuzzi-specialist.

2 reacties:

fransjansen zei

Ik heb veel gelezen over het maken van je eigen jacuzzi. Nou heb ik wel een paar leuke idee├źn gezien. Ik heb het overwogen om er zelf een te maken of dat ik er eentje ging kopen. Toch heb ik besloten om een opblaasbaar bubbelbad te kopen i.p.v. er een zelf te maken omdat er anders zoveel tijd in gaat zitten. Ik ben ook zeer te spreken over mijn nieuwe bubbelbad en het is zeker een aanrader!

Leonoor zei

Er zijn nog vele andere manieren om bubbels te maken! Het handigste is toch wel een kant en klare set kopen indd. Alles zo zijn voor en nadelen. Maar je moet er wat voor overhebben voor een heerlijk bubbelend bad.