jacuzzi tweedehands ~ Jacuzzi | HotTub | Bubbelbad

jacuzzi tweedehands

Soms vraag ik me af, waarom moet een jacuzzi altijd nieuw gekocht worden? Zou het niet veel goedkoper zijn om een jacuzzi tweedehands aan te schaffen. Er zijn namelijk een heleboek zoekertjessites waar je voor een prikje een bubbelbad in occasie kan aanschaffen. Neem nu Kapaza, 2dehands, cherza, gratis zoekertjes onlinertjes, tweedehands.net...

Ik heb dan ook de bovenstaande zoekertjessites een afgezocht op zoek naar tweedehans jacuzzi's. Daar zaten echt wel mooie pareltjes tussen. Het enige nadeel is wellicht de vervoerskosten. U moet al een grote wagen hebben om zo'n whirlpool te vervoeren. Bovendien moet u ook iemand vinden die u wil helpen, want alleen kan u dit nooit meester. Wat me ook opviel was dat bijzonder veel zoekertjes uit Nederland kwamen. Als u in Belgiƫ woont kan dit, alweer omwille van transportmoeilijkheden, een probleem zijn.

De prijzen van een tweedehands jacuzzi durven wel eens schommelen. Een opblaasbaar exemplaar zal u ongetwijfeld kunnen aanschaffen als uw budget wat kleiner is. Ook een bubbelbadmat kost tegenwoordig niet veel geld meer en zo tovert u uw badkuip om tot een heerlijke whirlpool.

0 reacties: