jacuzzi tuin ~ Jacuzzi | HotTub | Bubbelbad

jacuzzi tuin

Is het geen prachtig idee om 's avonds na het werk even in de tuin de ontspannen in een warme jacuzzi? Natuurlijk, een plaatje die mooi zou passen in de zomer. Ik stel me dan voor, samen met vrienden, vrouw, gezin onder de sterrenhemel genieten van de warme luchtbelletjes... Of in de winter, warm in uw bad terwijl het buiten vriest... Klinkt wel fijn!

Wanneer u een jacuzzi plaatst in uw tuin moet u zeker enkele veiligheidsvoorschriften in acht nemen. Hieronder vindt u een korte checklist met zaken die u best in achting neemt.

Veiligheidsvoorschriften jacuzzi:

- Check regelmatig de ph-waarde van het water (deze moet in evenwicht zijn) alsmede de waterkwaliteit om bacteriƫn ed te voorkomen.
- In sommige gevallen is lang baden in een bubbelbad niet aangeraden. Ik denk dan aan hart en vatziekten, onregelmatige bloeddruk en dergelijke. Raadpleeg bij twijfel steeds uw dokter.
- Laat een jacuzzi nooit alleen achter, zeker niet wanneer die gevuld is en er kinderen in de buurt zijn! Dek uw jacuzzi af met een veilig en goed gesloten deksel.
- Vermijd steeds elektrische apparatuur in de buurt van het bubbelbad.
- Plaats de spa op een niet-slipperige ondergrond

Er mag eigenlijk geen twijfel over bestaan, jacuzzi's zijn steeds populairder. Daar waar ze vroeger werden aanzien als pure luxe ziet men ze nu steeds vaker als een must om thuis tot rust te komen en te ontspannen. Echter, om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten van deze relaxatiebron is het noodzakelijk dat de gebruiker het belang van een veilig en geoorloofd gebruik inziet.

1 reacties:

Anja zei

Goed dat jullie de 'riscio's' ook bespreken. Zo heb ik ook laatst gehoord dat je er met een baby niet in de jacuzzi mag vanwege de hoge temperatuur. Wij willen graag een opblaasbare jacuzzi aanschaffen.