Tips romantisch avondje bij je thuis - jacuzzi verlichting ~ Jacuzzi | HotTub | Bubbelbad

Tips romantisch avondje bij je thuis - jacuzzi verlichting

Vindt u romantische weekendjes en uitstapjes veel te duur? Wel, neem het heft in handen en zorg voor wat romantiek bij je thuis! Met deze badverlichting, succes gegarandeerd!


Onlangs vond ik een mooi gadget dat ieder romantisch zieltje in huis zou moeten hebben. Zoals je op de foto's kunt zien betreft het hier waterdichtje badlichtjes (Spa lights). Deze kan je op de wand van je bad kleven of je laat ze gewoon drijven. Vervolgens plaats je er nog enkele op de kasten, in de lavabo en aan het plafond en je hebt een superorigineel idee om zelf bij je thuis even heerlijk te ontspannen. Wanneer je de lichten dooft is het alsof je je in een Oosters paleis bevindt met een glazen dak waardoor sterren en planeten schitteren en rust brengen.


Vanzelfsprekend kunnen deze lampjes ook geplaatst worden en hottubs en spa's. Denk maar even hoe romantisch het zou zijn om 's avonds, bij het vallen van de nacht, in een buitenspa te zitten die mooi en zacht verlicht is, en dit terwijl je geniet van een lekker drankje...

Waarom zijn deze lampjes een must-have? Eerst en vooral, ze stralen een warme gloed uit. Het is geen helder wit licht, maar een zachte oranje gloed, net alsof het kaarsjes zijn. Ten tweede zijn ze veel veiliger dan kaarsjes! Een ander voordeel is het feit dat ze enorm flexibel zijn. Hun zuignap laat het namelijk toe dat je ze ook onder water kan hangen. Ze bevatten een aan en uit knop en zijn goed voor maar liefst 120 uur warme gloed.

Wat moet dit hebbedingetje kosten? Voor een zet van twee betaal je rond de €8,95. Ideaal om uw jacuzzi of bad(kamer) op te fleuren!

2 reacties:

Valina zei

Hoi,

Waar kan ik deze spa lampjes kopen? Zag ergens op een websites iets erover maar die hadden alleen blauwe lampjes. Ik wil die gelige-oranje kleurige lampjes.

Leonoor zei

Ik heb bij zwembadenwebshop wel veel accessoires gezien voor het één en ander voor zwem- en Bubbelbaden.