swimspa - zwemspa ~ Jacuzzi | HotTub | Bubbelbad

swimspa - zwemspa

Ok, kan het nog zaliger? Wat is er hemelser dan een eigen swimspa te hebben? Deze fantastische toestellen bieden veel meer dan een traditionele hot tub. Je kan er lekker liggen in ontspannen en genieten van de bubbels, al languit liggende en luisterend naar een zacht muziekje. Nee, zwemspa's kunnen nog véél meer!

Deze toestellen hebben namelijk ook een fitness en zwemfunctie. Swimjets produceren een sterke stroming die het mogelijk maakt om ter plaatse te zwemmen, te te joggen of fitnessoefeningen te doen. Het zijn als het ware echte zwemmachines. Zolang de jets aanstaan kan je blijven zwemmen zonder aan het einde te komen of tegen de rand te botsen. Als dat niet handig is! Bovendien vereisen ze veel minder water en nemen bijlange niet zoveel ruimte in beslag als een traditioneel binnenzwembad. In een swimspa kan je gerust met zes personen zitten en relaxen.

Een zwemspa wordt voor verschillende functies ingezet. Het is zowel handig voor zwemfanaten als voor de topsporter. Om nog maar enkele mogelijkheden te noemen:
- aquagym
- revalidatie
- fitness
- aerobics
- weerstandsoefeningen
-....

Swimspa's bestaan in verschillende uitvoeringen in prijsklasses. Het is aangeraden om eerst online te vergelijken welke aanbieders er zijn, welke kwaliteit zij bieden en hoeveel het geheel kost. In onderstaand filmpje dat ik vond op Youtube krijg je alvast een impressie...

1 reacties:

Lisanne zei

Ik vind een swimspa de uitvinding van de eeuw. Zelf zijn mijn kinderen enorme waterratten en vonden ze het erg jammer als ze in de winter niet konden zwemmen. Op vakantie zaten we in de winter vaak in een jacuzzi. Dus 1 + 1 werd 2 en sinds kort hebben we een swimspa. blijer kun je mij en de kids niet maken