Wanneer is passie voor Hot Tubs ontstaan? ~ Jacuzzi | HotTub | Bubbelbad

Wanneer is passie voor Hot Tubs ontstaan?

Wanneer en hoe is mijn passie voor hottubs ontstaan?

Wel, vroeger als kind gingen we met de speelpleinwerking 1 X per jaar gaan zwemmen. Dat was fijn, maar het moment suprême het zitten in een van de 4 jacuzzies die daar stonden. Alle vier hadden ze een apart geurtje: in de ene nam je een brubbelend bad en kon je wegdromen in lavendelgeur. Een ander was rozemarijn. (De overige ben ik vergeten) Vlug ging ik dan om een stuk van 20 oude Belgische franken in de kleedkamer, stak het in de automaat en wat volgde was 20 min puur genieten in bubbelend warm water. Soms zaten we wel met 6 in dat ene bubbelbad.

Herinneringen uit mijn jonge jaren gaan ook terug naar het PC-spelletje "The Sims". Daar kon je je eigen huis bouwen en inrichten zoals je datt zelf wilde. Ook al had m'n avatar dan niet veel geld (was meestal niet het geval, met enkele codes kon je cheaten zodat je oneindig veel geld had), in m'n huis ontbrak nooit een jaccuzi. In dan spelletje nodigde je dan vriendinnen uit naar je huis. Een romantisch avondje in de hot tub was dan een must. De nieuwere versies van The Sims heb ik nooit gespeeld, maar ook daar ontbrak een hot tub niet. Zie de prentjes hieronder.
Ik wens u in elk geval veel leesplezier op m'n blog!
1 reacties:

G van Gerwen zei

Hahaha ik speelde vroeger ook Sims en vond het bubbelbad ook geweldig. Of daar ook mijn interesse is gewekt weet ik niet maar nu heb ik een heerlijk oblaasbare jacuzzi in mijn tuin!