Jacuzzi kopen ~ Jacuzzi | HotTub | Bubbelbad

Jacuzzi kopen

Zo, u wilt dus een jacuzzi kopen? Dan bent u op deze infoblog alvast op het juiste adres. Tenminste, als het op advies aankomt! Zoals u wellicht al weet, moet u met een paar dingen rekening houden, wilt u een bubbelbad aankopen. Ik heb voor u enkele tips samengesteld die u hieronder terugvindt.

--> Wat voor acryl wordt gebruikt in de kuip?
Een jacuzzi zie je vaak blinken in de winkel, maar daar wordt hij nooit gebruikt. Is de hottub wel duurzaam genoeg en zal hij er na een maand - enkele jaren nog steeds zo goed uitzien? De juiste acryl is zeer belangrijk: hij mag niet te poreus zijn en moet bestendig zijn tegen bijtende producten. Denkt u maar aan de badolie├źn en geurtjes die u ongetwijfeld zult gebruiken!

Een volgende vraag die je je kan stellen indien u een jacuzzi wil kopen luidt als volgt:
--> Waaruit is de kuip zelf gemaakt en hoe wordt deze versterkt?
Gebeurden de fabricageprocessen milieuvriendelijk? De kwaliteit van de gebruikte materialen is belangrijk indien u enige tijd van uw bubbelbad wenst te genieten.

--> Hoe zit het met de garantie?
Bezit de jacuzzi enige jaren garantie? De kuip zou toch minstens tien jaar bestendig moeten zijn tegen waterlekken, dus een garantie van 10 jaar zou niet misstaan. Het loodgieterswerk (buizen, afvoer en klemmen) zouden toch minstens 5 jaar gegarandeerd lekvrij moeten zijn. Voor de pomp(motor) is een garantie van twee jaar gebruikelijk.

--> Hoe zit het met de service: plaatsing en plaatsingskosten?
Dient u het bubbelbad zelf te installeren of doet de firma dit voor u? Het plaatsen van een jacuzzi is geen eenvoudige zaak!

Een jacuzzi kopen, dat is dus niet zomaar voor de eerste de beste kiezen. Informeer u degelijk alvorens u beslist met een bepaalde producent of verkoper in zee te gaan. Ook prijzen durven wel eens verschillen. Het is daarom aan te raden om online de verschillende prijzen en modellen met elkaar te vergelijken.

1 reacties:

K. Hopman zei

Mijn man en ik hebben lang zitten wikken en wegen voor een jacuzzi of hottub. Uiteindelijk is het toch het laatste geworden houtgestookt nog wel. Doorslag van de keuze? De beleving van het hout stoken en de looks, gaven ons toch meer het vakantie geveole dat we zochten.