Hottubs en internet ~ Jacuzzi | HotTub | Bubbelbad

Hottubs en internet

Dat een jacuzzi populair is, daar bestaat geen twijfel over. Wie wil nu niet even heerlijk ontspannen in zalige bubbebls? De populairiteit van de hottub heeft ook zijn weerslag op internet. Sommige fans maken er een blog van, zoals mezelf. Anderen zoeken mogelijkheden om online een hottub te kopen. Indien u van plan bent er een te kopen, lees dan zeker even de artikels die ik op deze blog heb geschreven, ze kunnen handig zijn bij het maken van een beslissing.

Uit nieuwsgierigheid heb ik even opgezocht naar welke termen rond het begrip 'hottub' het meest gezocht wordt op internet. De doelgroep was wel de Amerikaanse surfer. Op een staat de term hot tub (deze wordt dus van elkaar geschreven!), met een count van maar liefst 1.144.561! Op twee staat de samengestelde term hot tub spa, gevolgd door hot tub cover en hot tub covers. Blijkbaar zijn de Amerikanen dus vaak op zoek naar manieren om hun jacuzzi af te dekken. Hoogste tijd om hierover eens een artikel neer te pennen! Wat ook opvalt tussen de zoekwoorden, zijn termen zoals "hot tub nude" en "hot tub blow job". Daar wordt toch relatief vaak naar gezocht!

Wanneer je bij ons op zoek gaat naar de term "Spa", dan kom je terecht op andere sites zoals die van het water "Spa", of het dorpje uit de Ardennen. Een zoekterm als Jacuzzi Spa is daarom veel vaak voorkomender.

0 reacties: