Nood aan warmte ~ Jacuzzi | HotTub | Bubbelbad

Nood aan warmte

Koud weer, regenachtig, het is duidelijk dat de herfst weer in het land is en de winter er zit aan te komen. Je kent ongetwijfeld wel de symptomen: 's ochtends niet willen opstaan wegens de koude, nood aan warmte. Als je het mij vraagt is de winter de ideale periode om aan wellness te doen. De zon schijn nauwelijks, onze huid is bleek, we hebben nood aan iets warms en zaligs. Volgens mij de de winter dan ook dé periode waarin mensen een wellnessweekendje boeken of zichzelf een bubbelbad aanschaffen.

Want het hartverwarmende genot van een jacuzzi kan je op verschillende manieren bekomen. Enerzijds zorg je ervoor dat je zelf een dergelijke warmtebron ter beschikking hebt in je huis. Een jacuzzi is namelijk een erg dure investering, maar dankzij een bubbelbadmat kan iedereen die over een eigen bad beschikt, deze omtoveren in een heuse 'bubbelbadkuip'. Indien men voldoende kapitaal voorhanden heeft, dan kan men overgaan tot het aankopen van een volwaardig bubbelbad.

Wie niet permanent wenst te genieten van een zalige verwenbeurt in bubbels, kan ervoor opteren om een wellnessweekend te boeken of gebruik te maken van wellnessfaciliteiten. Er zijn heel veel hotelkamers die voorzien zijn van een jacuzzi. Dat hoeft trouwens helemaal niet zo ver weg te zijn, ook in België en Nederland zijn er vele mooie plekjes. Maar ook tal van wellnesscentra zijn de voorbije jaren ontstaan. Bij sommigen kan je zelfs zonder reserveren een namiddagje gebruik maken van hun publieke wellnessinfrastructuur. Verkiest u een privé moment, dan is reserveren de boodschap.

Hoe koud de winter ook mag zijn, maak het uzelf gemakkelijk. Verwen uzelf!

0 reacties: